Anja & Fennik

Wij gaan trouwen!!
Op zaterdag 5 november 2022 geven wij elkaar het jawoord. We zouden het heel leuk vinden als jij er de hele dag bij bent!

Deze pagina is voor de daggasten en je vindt hier meer informatie over hoe laat je welkom bent, wat het programma van onze trouwdag is en op welke locaties we dit met elkaar gaan vieren. Daarnaast willen we je vragen om je aan te melden en eventuele dieet- en vervoerswensen door te geven. Ook vind je informatie over een overnachting mocht je hierin geïnteresseerd zijn. Samen zorgen we dat het een onvergetelijke dag wordt!

Dresscode
Feestelijk! Draag iets waarin je je lekker voelt, twijfel is niet nodig! Laat je inspireren door de kleuren op de uitnodiging, of door het filmpje van onze Save-the-Date.

Aankomst bij RAK
Om 13.15 uur wordt je verwacht bij Restaurant RAK aan de Piushaven. Adres: Hopliedenkade 249 te Tilburg. Dit is op loopafstand van het centrum. Mocht je met de auto komen: het is hier betaald parkeren. Er is gratis parkeergelegenheid op ± 8 minuten lopen (bij de Aabee Fabriek – Aabe-straat).

Diner bij Hilvaria Studio’s
Om 16.30 uur zullen we vanuit RAK vertrekken naar Hilvaria Studio’s met een mooi voertuig waar iedereen in kan. Adres: Goirlesedijk 12b te Hilvarenbeek. Bij aankomst worden we ontvangen en gaan we heerlijk dineren.

Ceremonie en feest
Vanaf 18.45 uur zullen ook de avondgasten arriveren en gaan we ons opmaken voor de ceremonie! Aansluitend aan de ceremonie barst het feest los en gaan de voetjes van de vloer tot maar liefst 01.30 uur. Daarna is het tijd om weer huiswaarts te keren.

Cadeautip
We willen heel graag op huwelijksreis naar Zuid-Afrika, dus elke bijdrage om deze droom te verwezenlijken is welkom! We vliegen op Kaapstad, huren daar een autootje en rijden langs de Zuidkust. Op de planning staat onder andere een bezoek aan een wildpark, een fietstocht langs mooie wijngaarden en we willen walvissen spotten. Eerst genieten van deze prachtige dag en dan in maart op avontuur!

Busreis van Hilvaria Studio’s naar Tilburg Centrum
Bij voldoende animo kunnen we een busreis organiseren die jullie na het feest voor € 10,- pp terug zal brengen naar centrum Tilburg. Wil je aangeven of je hier interesse in hebt?

Overnachting
Wij hebben hotelkamers in optie genomen bij Hotel Mercure in Tilburg Centrum. De kosten zijn voor jezelf, de kamers zijn voor een vaste prijs à € 137,- (excl. 3,5% toeristenbelasting) beschikbaar. Hierin zit inbegrepen:

  • Twee-persoonskamer in een viersterrenhotel
  • Inclusief luxe ontbijtbuffet voor 2 personen
  • Gratis toegang tot de Wellness

Het hotel ligt midden in het centrum van Tilburg. Wij overnachten zelf ook in Hotel Mercure.
Je kunt per mail reserveren via groups@heuvelpoort.nl Geef bij je boeking aan dat je boekt voor onze bruiloft en dan helpen ze je verder.

Wij kijken er enorm naar uit om deze dag met jullie te vieren!
Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht bij onze ceremoniemeester Eva Bloot van Love&Berries, tel nr 06 5120 6646 of per mail via info@loveandberries.nl

Tot dan!

Veel liefs,
Anja & Fennik

PS1 Kinderen zijn lief en fijn, maar voor onze dag zijn ze net te klein.
PS2 We vragen iedereen om te wachten met het plaatsen van foto’s/video’s op sociale media totdat we dit zelf hebben gedaan.

Wil je onderstaand formulier invullen voor 5 oktober?

Geef je de RSVP aan voor 3 personen en zijn er verschillende wensen? Bijvoorbeeld 2x vlees en 1x vis, vink dan vlees en vis aan en geef bij de dieetwensen hieronder aan dat het om 2x vlees en 1x vis gaat.
Hiervoor ontvang je voorafgaand aan de bruiloft een betaallink via Fennik