Charissa & Lucinda

Welkom op de bruiloft van Charissa & Lucinda

Cadeautip: Lucinda en Charissa verrassen met een invulling voor een leuk avondje (thuis) met z’n twee. Denk aan een lekkere snack of leuke activiteit die ze (thuis) kunnen doen. Ze houden wel van wat quality time!

Zaterdag 23 april 2022 wordt een heel bijzondere dag voor Charissa & Lucinda. De dag dat zij elkaar het JA-woord zullen geven en vanaf dat moment als echtpaar verder gaan. Dit willen zij graag met jullie vieren. Onder aan deze pagina kun je aangeven of je aanwezig bent.

De hele dag staat in het teken van festivalstijl en zal in principe buiten plaatsvinden. In geval van zeer slechte weersomstandigheden is er een overdekte ruimte beschikbaar. Hou in geval van slechte voorspellingen deze pagina in de gaten.

Om 13:00 uur is iedereen welkom bij Kanoa Outdoor Events. Jullie worden hier ontvangen en we wachten gezamenlijk op het bruidspaar. Om 13:30 uur zullen wij het bruidspaar met groot enthousiasme ontvangen, waarna de ceremonie zal starten.
De ceremonie wordt geleid door Thea Veldman, die met prachtige woorden dit bruidspaar in de echt zal verbinden.
Ongeveer om 14:15 uur is de ceremonie afgelopen en zal er een toost worden uitgebracht op het bruidspaar. Dit loopt over in een ontspannen borrel of leuke activiteit! In de RSVP onder aan deze pagina kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. Er is sowieso iets te doen voor de kinderen onder ouderlijke begeleiding. Kinderen met een lengte vanaf 1,25 meter kunnen ook deelnemen aan de activiteiten; tot 12 jaar onder begeleiding van ouder.

Geheel in festivalstijl zal vanaf 17:30 uur het diner starten en aansluitend kan het sterrendak eraf! Onder de prachtige sterrenhemel duurt het feest tot 00:00 uur.

Graag horen wij uiterlijk 1 april of je aanwezig bent. Onderaan deze pagina kun je aangeven of je aanwezig bent en aan welke activiteiten je zou willen deelnemen. Daarnaast kun je direct dieetwensen doorgeven of vragen stellen. Deze vragen komen bij weddingplanner Eva terecht, dus niet bij het bruidspaar, tenzij gewenst.

  • Op het terrein van Kanoa is voldoende parkeergelegenheid.
  • De bruiloft zal zoveel mogelijk buiten plaatsvinden, houd hier rekening mee in je kledingkeuze.
  • Voor deelname aan activiteiten is er gelegenheid tot omkleden en naderhand natuurlijk tot opfrissen.
  • Mocht u van de gelegenheid gebruik willen maken om te speechen of het bruidspaar iets te presenteren, kunt u contact opnemen met Priscilla van Oorschot, 06 2787 0927.

Kanoa Outdoor Events
Locatie Haven de Piet
Muidenweg 225
Wolphaartsdijk
(tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden)

Ceremoniemeester:
Love&Berries Eva Bloot
06 5120 6646
info@loveandberries.nl

Contactpersoon:
Priscilla van Oorschot
06 2787 0927

Bij antwoord [nee] kun je vraag 4 overslaan
Er is gelegenheid om om te kleden voor de activiteit en op te frissen na de activiteit.
Activiteiten voor kinderen vanaf 1,25 meter, tot 12 jaar onder ouderlijke begeleiding.