Fennik & Anja

Wij gaan trouwen!!
Op zaterdag 5 november 2022 geven wij elkaar het jawoord. We zouden het heel leuk vinden als jij erbij bent!

Deze pagina is voor de avondgasten en je vindt hier meer informatie over hoe laat je verwacht wordt, het programma en de locatie. Daarnaast willen we je vragen om je aan te melden en eventuele vervoers-wensen door te geven. Ook vind je informatie over een overnachting mocht je hierin geïnteresseerd zijn. Samen zorgen we dat het een onvergetelijke dag wordt!

Dresscode
Feestelijk! Draag iets waarin je je lekker voelt, twijfel is niet nodig. Laat je inspireren door de kleuren op de uitnodiging, of door het filmpje van onze Save-the-Date.

De trouwlocatie – Hilvaria Studio’s
Vanaf 18.45 uur ben je van harte welkom bij Hilvaria Studio’s en gaan we ons opmaken voor de ceremonie. Zorg dat je van tevoren gegeten hebt.

Aansluitend aan de ceremonie barst het feest los en gaan de voetjes van de vloer tot maar liefst 01.30 uur. Daarna is het tijd om weer huiswaarts te keren.

Het adres is Goirlesedijk 12b te Hilvarenbeek. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid.

Cadeautip
We willen heel graag op huwelijksreis naar Zuid-Afrika, dus elke bijdrage om deze droom te verwezenlijken is welkom! We vliegen op Kaapstad, huren daar een autootje en rijden langs de Zuidkust. Op de planning staat onder andere een bezoek aan een wildpark, een fietstocht langs mooie wijngaarden en we willen walvissen spotten. Eerst genieten van deze prachtige dag en dan in maart op avontuur!

Busreis van Hilvaria Studio’s naar Tilburg Centrum
Bij voldoende animo kunnen we een busreis organiseren die jullie na het feest voor €10,- pp terug zal brengen naar centrum Tilburg. Wil je aangeven of je hier interesse in hebt?

Overnachting
Wij hebben hotelkamers in optie genomen bij Hotel Mercure in Tilburg Centrum. De kosten zijn voor jezelf, de kamers zijn voor een vaste prijs á € 137,- (excl. 3,5% toeristenbelasting) beschikbaar. Hierin zit inbegrepen:

  • Twee-persoonskamer in een viersterrenhotel
  • Inclusief luxe ontbijtbuffet voor 2 personen
  • Gratis toegang tot de Wellness

Het hotel ligt midden in het centrum van Tilburg. Wij overnachten zelf ook in Hotel Mercure.
Je kunt per mail reserveren via groups@heuvelpoort.nl
Geef bij je boeking aan dat je boekt voor onze bruiloft en dan helpen ze je verder.

Wij kijken er enorm naar uit om deze dag met jullie te vieren! Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht bij onze ceremoniemeester Eva Bloot van Love&Berries, tel.nr 06 5120 6646 of per mail info@loveandberries.nl

Tot dan!

Veel liefs,
Anja & Fennik

PS1 Kinderen zijn lief en fijn, maar voor onze dag zijn ze net te klein.
PS2 We vragen iedereen om te wachten met het plaatsen van foto’s/video’s op sociale media totdat we dit zelf hebben gedaan.

Wil je onderstaand formulier invullen voor 5 oktober?

Hiervoor ontvang je voorafgaand aan de bruiloft een betaallink via Fennik