Lucinda & Charissa

Welkom op de bruiloft van Charissa & Lucinda

Cadeautip: Lucinda en Charissa verrassen met een invulling voor een leuk avondje (thuis) met z’n twee. Denk aan een lekkere snack of leuke activiteit die ze (thuis) kunnen doen. Ze houden wel van wat quality time!

Zaterdag 23 april 2022 wordt een heel bijzondere dag voor Charissa & Lucinda. De dag dat zij elkaar het JA-woord zullen geven en vanaf dat moment als echtpaar verder gaan. Dit willen zij graag met jullie vieren. Onder aan deze pagina kun je aangeven of je aanwezig bent.

De hele dag staat in het teken van festivalstijl en zal in principe buiten plaatsvinden. In geval van zeer slechte weersomstandigheden is er een overdekte ruimte beschikbaar. Hou in geval van slechte voorspellingen deze pagina in de gaten.

U bent welkom vanaf 17:00 uur en wordt ontvangen met een hapje en drankje.
Geheel in festivalstijl zal om 17:30 uur het diner starten en aansluitend kan het sterrendak eraf! Onder de prachtige sterrenhemel duurt het feest tot 00:00 uur.

Graag horen wij uiterlijk 1 april of je aanwezig bent. Onderaan deze pagina kun je dat aangeven. Daarnaast kun je direct dieetwensen doorgeven of vragen stellen. Deze vragen komen bij weddingplanner Eva terecht, dus niet bij het bruidspaar, tenzij gewenst.

  • Op het terrein van Kanoa is voldoende parkeergelegenheid.
  • De bruiloft zal zoveel mogelijk buiten plaatsvinden, houd hier rekening mee in je kledingkeuze.
  • Mocht u van de gelegenheid gebruik willen maken om te speechen of het bruidspaar iets te presenteren, kunt u contact opnemen met Priscilla van Oorschot, 06 2787 0927.

Kanoa Outdoor Events
Locatie Haven de Piet
Muidenweg 225
Wolphaartsdijk
(tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden)

Ceremoniemeester:
Love&Berries Eva Bloot
06 5120 6646
info@loveandberries.nl

Contactpersoon:
Priscilla van Oorschot
06 2787 0927

Bij antwoord [nee] kunt u vraag 4 overslaan