Arvid & Maria

Wij gaan trouwen!
Op zaterdag 9 september 2023 geven wij elkaar het jawoord. We zouden het heel leuk vinden als je er bij bent.

Deze pagina is voor de daggasten en je vindt hier meer informatie over hoe laat je welkom bent, wat het programma van onze trouwdag is en op welke locatie we dit met elkaar gaan vieren. Daarnaast willen we je vragen om te laten weten of je aanwezig bent en eventuele dieetwensen door te geven.

[ AFBEELDING TIJDLIJN DAG)

Cadeautip
Via onderstaande link hebben wij een lijst geregistreerd waarop wij onze wensen hebben ingevuld. Hier kunt u zelf een keuze maken en deze afvinken.
Cadeaulijst Arvid & Maria
Het wachtwoord voor deze lijst is: Arvid&Maria

Parkeren


De gasten die zullen overnachten in het Fletcher Landgoed hotel Renesse kunnen parkeren bij het hotel.
Voor de andere gasten is er voldoende parkeergelegenheid tussen de bomen van de lange laan richting het Fletcher hotel. Dit is de Loane. Hier mag u in het gras parkeren tussen de bomen, zoals hiernaast op de kaart is aangegeven.

Onderweg
Aangezien wij een prachtige dag hebben besteld bij de weergoden, vermoeden wij dat het erg druk kan zijn op de weg. Het is verstandig om rekening te houden met vertraging. Verder raden we jullie aan om voor vertrek op vanAnaarBeter te kijken. Dit is een website waarop geplande werkzaamheden staan.

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 9 september!

Veel liefs,
Arvid & Maria

PS1 Kinderen (onder 12 jaar) zijn lief en fijn, maar voor onze dag zijn ze net te klein.
PS2 We vragen iedereen om te wachten met het plaatsen van foto’s/video’s op sociale media totdat we dit zelf hebben gedaan.

Wil je onderstaand formulier invullen voor 15 juli?

Indien je voor meer personen de RSVP invult, graag in de volgende vraag aangeven wie welke voorkeur heeft. Bijvoorbeeld 2x vlees en 1x vis, vink dan vlees en vis aan en geef bij de dieetwensen hieronder aan voor wie welke keuze is.
Indien je voor meer personen de RSVP invult, graag aangeven voor wie de dieetwensen of allergieën zijn.
Deze reservering verloopt centraal via het bruidspaar. De prijs van € 150,- is een overnachting van zaterdag 9 op zondag 10 september, per kamer (voor 2 personen) incl ontbijt.

Slot Moermond
Stoofwekken 5
Renesse

Ceremoniemeester:
Eva Bloot, Love&Berries, 06 5120 6646
info@loveandberries.nl