Ervaringen van echtparen

Eva heeft onze dag speciaal gemaakt! We vertrouwde haar zo erg dat we met een gerust hard alles aan haar over konden laten. In de voorbereidingen dacht ze goed mee en ze heeft ons ook geholpen met een moodboard en een RSVP website te maken. Ook is ze een keer komen kijken op de locatie wat erg fijn was. Zo wist ze al hoe alles eruit zag en konden we daar bespreken wat we wouden. Het contact verliep snel en ze reageerde ook erg snel. Als we nog wouden videobellen voor een klein detail was dat geen enkel probleem. Als we nog eens zouden trouwen zouden we haar zo weer kiezen! Top ceremoniemeester!!!

Maria & Arvid
Foto: Kaylee fotografeert


Lieve Eva, Wat zijn wij blij dat we jou tegen waren gekomen bij de trouwbeurs! Voor ons klikte het direct, je bent ontspannen en gezellig in de omgang. Wij hebben enorm veel gehad aan jou, je bent erg behulpzaam, eerlijk en duidelijk in je communicatie wat voor ons belangrijk was. Ook heb je goeie ideeën en dacht je altijd met ons mee! Wij willen jou bedanken voor het mede mogelijk te maken van onze dag, wij hebben genoten en konden echt genieten van alles om ons heen omdat we al het geregel aan jou over konden laten! Wij wensen jou veel succes in de toekomst en dat je nog maar meer bruidsparen net zo kan helpen als dat je ons hebt geholpen…..wij missen je nu al! Veel liefs van Dennis en Debbie.

Debbie & Dennis
Foto: Framing Love


Wat is er fijn aan het inhuren van Eva van Love&Berries?
Alles!
Je krijgt een professionele, betrokken en vooral hele leuke weddingplanner en ceremoniemeester. Eva ontzorgt op vlakken waar je niet van dacht dat je het nodig had.
Versiering ophangen? Dat regelt ze..
Je krijgt een cadeau in je handen en weet niet waar je het laten moet? Ze staat al naast je om het van je over te nemen.
Je gasten hebben zonnebrand nodig? Ook dat regelt ze.

De rust die wij hebben mogen ervaren op onze trouwdag door de hulp van Eva maakte onze dag nog mooier.
Ook voor onze gasten was het duidelijk bij wie ze moesten zijn voor vragen.
En eerlijk gezegd gaat het contact met Eva voelen alsof je een extra vriendin mag uitnodigen op je bruiloft die je wel in alles ondersteund.

Eline & Stefan
Foto: Azcona fotografie


Eva was de ceremoniemeester en weddingplanner voor onze bruiloft en wat was dat een goede keuze! Ze hielp ons bij het regelen van leveranciers als wij er niet uitkwamen, had super tips waar we zelf niet aan dachten en heeft gezorgd dat onze dag perfect was en we zelf nergens aan hoefden te denken behalve aan het genieten van onze dag. Wat wij ook heel fijn vonden was de website die zij onderhield waar de gasten zich konden aanmelden. Dit was heel overzichtelijk en het was erg makkelijk bij te houden wie kwamen etc. Zelfs met een grote groep wist ze samen met Silvana alles tot in de puntjes te regelen. We zijn super blij met al haar hulp en zonder haar hadden we het echt niet gekund! Als je nog iemand zoekt, zou ik zeker Eva een berichtje sturen!

Felicia & Max
Foto: Ilona en Edwin fotografie


Eva, je bent echt geweldig! We hebben een perfecte dag gehad zonder zorgen en dat komt echt door jou. Je hebt OVERAL aan gedacht. We zijn zo dankbaar dat je erbij was.

Stacey & Tom
Foto: Ringelberg fotografie


Met dank aan Eva hebben wij op 21/04/23 echt een droombruiloft gehad. Toen we Eva ontmoet hadden, hebben wij via Skype en op locatie diverse afspraken gehad. Eva hield goed overzicht en hield ons scherp qua planning van onze dag. Dankzij haar hebben wij diverse leuke tips zoals een watertaxi als vervoer geregeld, wat echt een heerlijke toevoeging was. Op de dag zelf werd alles ons uit handen genomen. Van aankleding, ontvangst, aanspreekpunt en planning het ging allemaal enorm soepel en de sfeer was top. Van diverse gasten hoorden wij terug wat een heerlijk ontspannen bruiloft het was waar alles top georganiseerd was. Ik zou iedereen Eva aanraden om je bruiloft en de organisatie hiervan echt een feest te laten zijn!

Mareike & Ronald
Foto: Shirley van der Schans fotografie


Bij de eerste ontmoeting met Eva was er al meteen een klik. We hebben Eva als onze ceremoniemeester gehad op onze bruiloft afgelopen 23 juli 2022. En wat was dit top en zijn wij ontzettend blij dat we deze keuze hadden gemaakt. Vanaf het begin af aan heeft Eva met ons meegedacht, konden we bij haar terecht met onze vragen of om gewoon eens van gedachten te wisselen. Eva was altijd duidelijk en concreet in haar communicatie en zij had vaak goede ideeën over bepaalde zaken waar wij ook niet bij stil stonden. Ze heeft bijvoorbeeld gezorgd voor leuke gevulde goodiebags voor de kinderen op de bruiloft.

Op de dag zelf hoefden wij ons nergens zorgen om te maken. Eva hield alles piekfijn in de gaten en heeft er echt voor gezorgd dat er voor ons en alle gasten aan niets ontbrak. Wat wij ook super vonden is dat ze al onze cadeaus allemaal netjes op onze hotelkamer heeft gebracht. Wat een service. Van het begin tot einde heeft Eva haar benen uit haar lijf gelopen (met alle liefde ;)) en echt gezorgd dat wij de ultieme beleving ervaarde. Wij raden alle bruidsparen Eva aan 🙂

Evita & Ruud
Foto: Vol liefde fotografie


Voor het kiezen van een ceremoniemeester hebben we meerdere kandidaten gesproken. De persoonlijke benadering en hands-on mentaliteit van Eva sprak ons het meest aan waardoor we voor haar hebben gekozen. Hier hebben we zeker geen spijt van gekregen, want ze maakte de verwachtingen meer dan waar. Ze heeft voor het opstellen van het draaiboek goed meegedacht en vooral op de trouwdag zelf was ze onmisbaar. Zo heeft ze alles adequaat en onopvallend opgelost en geregeld. Iedereen kon van alles aan haar vragen op de dag zelf terwijl ze altijd rust en controle bleef uitstralen. Dit gaf ons daardoor ook een comfortabel gevoel en heeft ervoor gezorgd dat al onze familie en vrienden optimaal hebben kunnen meegenieten van onze dag. Wij zouden het iedereen aanraden om een ceremoniemeester in te huren. Lieve Eva, nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Tessa & Max
Foto: Romy Fotografie


We hebben dankzij Eva echt een top dag gehad. Zij dacht aan alle kleine details, was altijd bereikbaar voor vragen, wist precies wat we wel en niet konden regelen en zorgde ervoor dat de dag zelf vlekkeloos verliep. Ik zou ieder bruidje een weddingplanner aanraden, zodat je zelf kan genieten samen met alle belangrijke mensen om je heen. De kleine dingen waar je zelf niet over nadenkt door alle emoties, zorgde zij voor en soms zelfs een beetje extra. Zoals een menukaartje op de cocktailbar, het neerzetten van vazen met rozenblaadjes en lichtjes er in (terwijl we zelf alleen de lichtjes hadden bedacht). Alles was tot in de puntjes geregeld!

Shani & Floris
Foto: Gaby Jongenelen


Met de inschakeling van Eva hebben wij zeker de ultieme trouw-beleving gehad waar we naar opzoek waren. Eva dacht mee met wat we wilden, maar droeg ook dingen aan waar we zelf helemaal niet bij stil stonden. Ze zette haar creativiteit in om onze bruiloft ook echt ónze bruiloft te maken. Zo’n twee weken voor onze bruiloft werden er weer nieuwe beperkingen in het leven geroepen. Een afsluitend feest konden we niet meer geven, en even later kon zelfs het diner niet meer doorgaan op de manier zoals we dat vooraf hadden gewild. Maar dankzij Eva haar flexibiliteit en tal van andere prachtige kwaliteiten, hebben we daar op de dag zelf geen seconde bij stilgestaan. Alles liep op rolletjes en we konden er op rekenen dat Eva er voor zou zorgen dat dat zo zou blijven.
Zonder Eva hadden wij absoluut niet de bruiloft gehad die we nu wel konden hebben!

Ingeborg & Geert
Foto: Jan Verburg


Eva is heel prettig om mee samen te werken. Super attent en goed georganiseerd. Ze heeft een leuke vlotte stijl en oog voor detail. Absoluut een aanrader!

Kim Hallatu – Studio Floret

Foto: Nine fotografie


Eva van Love&Berries is heel fijn om mee samen te werken. Ze luistert goed naar wat je wilt en zorgt ervoor dat jouw wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd.
De jubileum fotoshoot die Eva voor mij georganiseerd had was echt top! Zo blij met de foto’s. Zelfs alleen voor een fotoshoot werd alles uit de kast gehaald. Prachtig!

Natasja
Foto: Shine Moments


Vanaf de allereerste ontmoeting met Eva hadden we een goed gevoel bij haar. Ze was op alle vlakken erg betrokken en dacht aan zaken waar wij niet aan gedacht hadden (erg fijn bij zoiets belangrijks als ons trouwen). Ze is heel makkelijk te benaderen en maakte altijd tijd voor ons. De communicatie over en weer verliep daarom ook heel soepel en Eva was heel duidelijk in alles wat ze deed of van ons nodig had. Ze ontzorgde ons in alles en ik kan haar iedereen aanraden! Qua prijs kwaliteit is ze ook prefect. Het kost wat, maar je krijgt er zoveel voor terug, waardoor wij een prachtige bruiloft hebben gehad!

Mariska & Johan
Foto: Fotostudio Fabro


Dankzij Eva van Love&Berries hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Ze is heel erg behulpzaam en heeft oog voor detail. Niks laat ze aan het toeval over en de door haar gestijlde locatie zag er super uit. Ook haar rol als ceremoniemeester heeft Eva tot in de kleinste detail uitgevoerd. Hierin was niks haar teveel, ze had zelfs haar speech ook in het Frans voorbereid voor onze Franse familie die aanwezig was op de bruiloft. Kortom wij kunnen absoluut aanraden om Love&Berries aan te nemen als jullie weddingplanner!

Fanny & Roel
Foto: