Ervaringen van echtparen

Roel&Fanny
Foto:

Dankzij Eva van Love&Berries hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Ze is heel erg behulpzaam en heeft oog voor detail. Niks laat ze aan het toeval over en de door haar gestijlde locatie zag er super uit. Ook haar rol als ceremoniemeester heeft Eva tot in de kleinste detail uitgevoerd. Hierin was niks haar teveel, ze had zelfs haar speech ook in het Frans voorbereid voor onze Franse familie die aanwezig was op de bruiloft. Kortom wij kunnen absoluut aanraden om Love & Berries aan te nemen als jullie weddingplanner!
Kim Hallatu – Studio Floret
Foto – Nine fotografie

Eva is heel prettig om mee samen te werken. Super attent en goed georganiseerd. Ze heeft een leuke vlotte stijl en oog voor detail. Absoluut een aanrader!

Lovely Natascha
Foto – Shine Moments

Eva van Love&Berries is heel fijn om mee samen te werken. Ze luistert goed naar wat je wilt en zorgt ervoor dat jouw wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd.
De jubileum fotoshoot die Eva voor mij georganiseerd had was echt top! Zo blij met de foto’s. Zelfs alleen voor een fotoshoot werd alles uit de kast gehaald. Prachtig!

Johan&Mariska
Foto: fotostudiofabro.nl
Vanaf de allereerste ontmoeting met Eva hadden we een goed gevoel bij haar. Ze was op alle vlakken erg betrokken en dacht aan zaken waar wij niet aan gedacht hadden (erg fijn bij zoiets belangrijks als ons trouwen). Ze is heel makkelijk te benaderen en maakte altijd tijd voor ons. De communicatie over en weer verliep daarom ook heel soepel en Eva was heel duidelijk in alles wat ze deed of van ons nodig had. Ze ontzorgde ons in alles en ik kan haar iedereen aanraden! Qua prijs kwaliteit is ze ook prefect. Het kost wat, maar je krijgt er zoveel voor terug, waardoor wij een prachtige bruiloft hebben gehad!
Ingeborg&Geert
Foto: Jan Verburg

Met de inschakeling van Eva hebben wij zeker de ultieme trouw-beleving gehad waar we naar opzoek waren. Eva dacht mee met wat we wilden, maar droeg ook dingen aan waar we zelf helemaal niet bij stil stonden. Ze zette haar creativiteit in om onze bruiloft ook echt ónze bruiloft te maken. Zo’n twee weken voor onze bruiloft werden er weer nieuwe beperkingen in het leven geroepen. Een afsluitend feest konden we niet meer geven, en even later kon zelfs het diner niet meer doorgaan op de manier zoals we dat vooraf hadden gewild. Maar dankzij Eva haar flexibiliteit en tal van andere prachtige kwaliteiten, hebben we daar op de dag zelf geen seconde bij stilgestaan. Alles liep op rolletjes en we konden er op rekenen dat Eva er voor zou zorgen dat dat zo zou blijven.
Zonder Eva hadden wij absoluut niet de bruiloft gehad die we nu wel konden hebben!