Weddingplanner

De organisatie van jullie bruiloft is best een intensieve klus. In jullie toch al zo volle agenda is het lastig om voldoende tijd vrij te maken voor de bruiloft van jullie dromen. Het begint al met het bepalen van wat jullie nou eigenlijk willen.

Love&Berries helpt jullie om alle wensen en verwachtingen in kaart te brengen en te vertalen naar de Ultieme Beleving. Daarnaast gaan we bespreken wat jullie zelf willen doen, wat we samen doen en wat jullie uit handen willen geven.

Zo houden jullie zelf het plezier in de voorbereiding, bespaart het kostbare tijd en genieten jullie optimaal van de Grote Dag. Geen stress en alles goed geregeld.

Patrick Röpcke photography

Jullie hoeven namelijk niet alles zelf te doen. Love&Berries is toegankelijk voor bruiloften met ieder budget. Love&Berries helpt juist om binnen jullie gestelde budget te blijven en weet waar jullie kunnen besparen. Maar naast budgetbewaking kan ik in de voorbereiding nog veel meer voor jullie betekenen, zoals bijvoorbeeld:

  • meedenken over thema’s en bruidsstijl
  • overzicht bewaken
  • contact en afspraken met leveranciers onderhouden
  • uitnodigingen versturen en rsvp’s verwerken
  • draaiboek opstellen
  • de bedankjes klaarmaken
  • en nog veel en veel meer (neem contact op voor de mogelijkheden)

Jullie kunnen zoveel uit handen geven als gewenst! Van een complete verrassingsbruiloft tot alleen de ‘saaie’ klusjes opknappen, Love&Berries regelt het allemaal voor jullie.
Op de Grote Dag zelf fungeert Love&Berries als professioneel ceremoniemeester, knoopt alle losse eindjes aan elkaar en is het aanspreekpunt voor eigenlijk iedereen.

Kortom; Love&Berries zorgt ervoor dat jullie een relaxte aanloop naar de bruiloft hebben, de best verzorgde dag beleven en achteraf ook nergens meer naar om hoeven kijken.