Over Love&Berries

Alles voor de Ultieme Beleving op jullie bruiloft.

Eva, de kracht achter Love&Berries [foto: Lotte de Graaf]

Love&Berries zorgt voor de ultieme beleving op jullie bruiloft. Jullie wensen en verwachtingen staan centraal in de planning en organisatie.

Als weddingplanner is Love&Berries er om jullie te ondersteunen, adviseren en te begeleiden. Een volledig zorgeloze voorbereiding en een droombruiloft die jullie verwachtingen overtreft.

Love&Berries staat voor bruiloften met klasse en een knipoog, fris en romantisch op jullie persoonlijke manier. Genieten vanaf het eerste moment!

Het is mijn passie en uitdaging om van iedere bruiloft de mooiste dag in jullie leven te maken. Een waar je over 65 jaar nog steeds met hartjes in je ogen op terugkijkt, omdat een bruiloft met Love&Berries natuurlijk een lang en gelukkig leven samen inluidt!

Foto: Kaylee Rijken PhotographyDe naam Love&Berries is afgeleid van een van de klassieke vows: To love and to cherish, om lief te hebben en te koesteren. Heb elkaar lief en koester de mooie momenten; je bruiloft is de grootste dag om elkaar lief te hebben en te koesteren.

Mijn naam is Eva en ik vier al een aantal jaren mijn 30e verjaardag. In 2015 ben ik op een prachtige zomerse dag getrouwd op Landgoed Rhederoord. In 2017 is mijn dochter geboren en in 2019 mijn zoon.
Ik ben opgegroeid in Ouderkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam) en heb een studie gevolgd in Nijmegen en de Hotel Management School Maastricht afgerond. Voor die laatste heb ik zelfs een half jaar in Thailand mogen vertoeven!

Leuke weetjes over mij:
1. Ik kan de hele dag cappuccino’s drinken
2. Er ligt een aardig grote collectie hoge hakken in mijn kast
3. Met spelletjes word ik heel fanatiek
4. Ik hou van Indisch gebak en bak dat ook graag als ik er de tijd voor heb
5. Mijn ultieme droom is een prachtig Frans kasteel waarin ik de mooiste bruiloften kan organiseren (ken je dat programma van Angel & Dick, ‘Het Roer Om’? Nou dat dus)