Over Love&Berries

Love&Berries is liefde en passie gecombineerd!
Alles voor de Ultieme Beleving op jullie bruiloft.

Ik ben Eva en Love&Berries is mijn passie, hobby, uitlaatklep en uitdaging!
Door mijn achtergrond vanuit de hotellerie heb ik een servicegerichte instelling en mijn ervaring als Office Manager maakt mij organisatorisch heel sterk. Een ideale combinatie in de voorbereidingen en op de bruiloft zelf.

Eva, de kracht achter Love&Berries [foto: Lotte de Graaf]

Het is mijn passie en uitdaging om van iedere bruiloft de mooiste dag in jullie leven te maken. Een waar je over 65 jaar nog steeds met hartjes in je ogen op terugkijkt, omdat een bruiloft met Love&Berries natuurlijk een lang en gelukkig leven samen inluidt!

De naam Love&Berries is afgeleid van een van de klassieke vows: To love and to cherish, om lief te hebben en te koesteren. Heb elkaar lief en koester de mooie momenten; je bruiloft is de grootste dag om elkaar lief te hebben en te koesteren.

Love&Berries staat voor een unieke bruiloft met klasse en een knipoog!

Instagram