Maaike & Ramon

Wij gaan trouwen!
We zijn al 8 jaar samen en willen onze relatie bezegelen met een huwelijk. Welke datum is dan mooier dan donderdag 08-08-2024 ? Op deze datum acht jaar geleden kregen wij een relatie, en twee jaar geleden heeft Ramon Maaike op deze mooie datum in IJsland ten huwelijk gevraagd. Wij hopen dat jullie hierbij willen zijn om dit met ons te vieren.

Welkom op onze pagina. Hier vinden jullie meer informatie over de locatie en het programma. Tevens kunnen jullie onderaan deze pagina aangeven of je aanwezig bent en belangrijke gegevens achterlaten.

Onze bruiloft zal plaatsvinden in het prachtige Kasteel Dussen
Trouwen in een kasteel: hoe romantisch klinkt dat? Tussen de historische kasteelmuren geven we elkaar het ja-woord en zullen wij het met jullie vieren.

Jullie worden verwacht om 13:00 uur op de binnenplaats van het kasteel. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats van het kasteel. Onderstaand vinden jullie het programma voor de hele dag. Op uw uitnodiging staat voor welke onderdelen u bent uitgenodigd.

  • 13:00 – 13:30 Ontvangst
  • 13:30 – 14:30 Ceremonie
  • 14:30 – 15:00 Taart & Toost
  • 15:00 – 18:00 Borrel
  • 18:00 – 20:30 Diner
  • 20:30 – 00:00 Feest
  • 00:30 Einde

Thema/ dresscode: Summer semi-formal
De sfeer die we gedurende de dag willen neerzetten is zomers en gezellig. Maak een keuze uit feestelijke kleding waarin je je prettig voelt en wees niet bang om een kleur te kiezen. Ons thema is zomers Art Nouveau.

Cadeautip:
Om ons huwelijk te vieren gaan wij een grote reis maken in September door Japan. We reizen van Tokyo naar Nagasaki en zullen onderweg oude tempels bezoeken, wandelen door de bijzondere natuur en genieten van het lekkere eten.
Een bijdrage zouden wij zeer waarderen. Wij hebben hiervoor een website ingericht waar jullie delen van onze reis kunnen sponsoren:
Cadeaulijst registratie
wachtwoord: Bruiloft2024

Tijdens de borrel is er gelegenheid voor paar een korte speeches. Mocht je het woord tot ons willen richten, vragen wij je contact op te nemen met onze weddingplanner Eva. Zij bewaakt ons programma en kan aangeven of er nog ruimte is voor een speech. Haar contactgegevens staan onderaan de pagina.

Mocht je na afloop van het feest gebruik willen maken van een taxi, raden wij sterk aan om deze vooraf te reserveren. Kasteel Dussen is een redelijk afgelegen locatie en hier zijn niet standaard taxi’s in de buurt. Door vooraf te boeken voorkom je dat je lang moet wachten na afloop van het feest.

Graag horen wij of je op onze bruiloft aanwezig bent. Alvast bedankt voor het invullen van het rsvp formulier.

Wij hebben er veel zin in. Jullie hopelijk ook!

Belangrijke gegevens:

Locatie:
Kasteel Dussen
Binnen 1-4, 4271 BV, Dussen

Weddingplanner/ ceremoniemeester:
Eva Bloot
info@loveandberries.nl
06 5120 6646
Direct contact opnemen