Werkwijze

Een bruiloft organiseren kost nou eenmaal geld. De ene helft van het bruidspaar maakt zich daar zorgen over, de andere helft weet precies waaraan het wordt uitgegeven.
Love&Berries helpt jullie om het budget te bepalen en ook om jullie daaraan te houden. Dit bespaart onnodige uitgaven, behoedt jullie voor onvoorziene kosten en zorgt voor duidelijkheid en overzicht.

Het belangrijkste dat jullie onthouden van de Grote Dag is de Ultieme Beleving.

Voor Love&Berries is het belangrijk dat iedere bruiloft de weerspiegeling is van jullie liefde voor elkaar. Dat het jullie unieke en meest persoonlijke ervaring is, met de Ultieme Beleving. Dat betekent dat Love&Berries maatwerk is. Neem dus contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking en te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Vergeet niet, een professional huren kost misschien wel geld, maar een amateur kost je nog veel meer!

KENNISMAKING


Een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen. Om te bespreken wat jullie wensen en verwachtingen zijn en hoe ik jullie daarbij kan helpen.  

Aan de hand daarvan stel ik een First Impression op.  

Een vrijblijvende (online) kennismaking is natuurlijk geheel zonder kosten.

VOORBEREIDING


In de aanloop naar jullie bruiloft zullen we regelmatig contact hebben, telefonisch, per mail of app of natuurlijk persoonlijk.

Aan de hand van de afspraken met leveranciers, stel ik een professioneel draaiboek op, onderhoud ik contact met jullie, de gasten en de leveranciers en regel ik alles dat jullie uit handen willen geven.

CEREMONIE-MEESTER

Op de grote dag zelf ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers, maar ook voor jullie zelf.

Daarnaast zorg ik ervoor dat alle decoraties en aankleding kant en klaar staan, liggen of hangen, houd ik de planning in de gaten en zorg voor alles dat vooraf niet te verwachten was.

Instagram