Werkwijze

Love&Berries zorgt voor de ultieme beleving op jullie bruiloft. Jullie wensen en verwachtingen staan centraal in de planning en organisatie. Als weddingplanner is Love&Berries er om jullie te ondersteunen, adviseren en te begeleiden. Een volledig zorgeloze voorbereiding en een droombruiloft die jullie verwachtingen overtreft.


Love&Berries staat voor bruiloften met klasse en een knipoog, fris en romantisch op jullie persoonlijke manier. Genieten vanaf het eerste moment!


Een bruiloft is het meest persoonlijke evenement dat jullie organiseren. Daarom is het voor Love&Berries zo belangrijk om elkaar persoonlijk te leren kennen. Jullie bruiloft wordt pas echt júllie bruiloft op het moment dat dit perfect op jullie is afgestemd. Details die voor jullie bijzonder zijn, maken de dag een uniek. Een bruiloft die ook voor jullie gasten bijzonder is. De situaties die je het best onthoudt, zijn situaties die emoties bevatten. Bruiloften met de ultieme beleving zijn bruiloften waar iedereen nog lang over napraat. Dat is wat Love&Berries voor jullie realiseert.