Thirza & Sander

Wij gaan trouwen!

Al 5 jaar samen en we weten het zeker; wij willen samen oud worden. Sander heeft Thirza heel officieel en bijzonder gevraagd. Tijdens een bezoek

Zaterdag 11 juli 2025 is de grote dag.

Wij hebben gekozen voor een heel bijzondere locatie, waar we de hele dag in de watten worden gelegd:
Landgoed Rhederoord. Een prachtig authentiek landhuis op de Veluwe, vlak bij Arnhem. Wij voelden ons hier direct thuis en konden onze bruiloft al helemaal voor de geest halen. Tussen het prachtige groen, maar ook als het weer niet zo mooi is als we hopen, wordt het een prachtige dag. Het landhuis heeft een aantal prachtige kamers, waar we kunnen blijven overnachten. Zo hoeft niemand ‘s avonds meer naar huis te rijden! Wij horen graag of jullie van deze gelegenheid gebruik willen maken.

Dit is het globale programma van de dag:

  • 13:00 – 13:30 Ontvangst
  • 13:30 – 14:30 Ceremonie
  • 14:30 – 15:30 Taart en toost
  • 15:30 – 17:30 Borrel
  • 17:30 – 20:00 Diner
  • 20:00 – 01:00 Feest

We gaan er natuurlijk vanuit dat het een prachtige zomerse dag is. De locatie staat in natuurgebied de Veluwe en heeft van zichzelf al veel natuurlijke kleuren. Ons ‘thema’ sluit hierop dan ook naadloos aan: “Sfeervol zomers in de natuur”

Wij willen jullie geen dresscode opleggen, dus kies vooral iets feestelijks waar je jezelf prettig in voelt. Wees niet bang om een zomerse kleur te kiezen.

Cadeautip:
De verbouwing van ons huis is bijna klaar, maar er is nog 1 ding dat vooral Thirza heel erg graag zou willen. Dat is er nu nog niet en de meesten van jullie weten al wat zij mist. Een mooie houtkachel. Met een blok hout om te stoken zijn we al blij, maar een bijdrage voor de aanschaf en het aansluiten van de kachel wordt ook gewaardeerd.

Graag horen wij of je op onze bruiloft aanwezig bent. Alvast bedankt voor het invullen van het rsvp formulier.

Wij kunnen niet wachten! Jullie hopelijk ook niet

Indien je dit formulier voor meerdere mensen invult, aub aangeven wie welke allergie of dieetwens heeft

Belangrijke gegevens:

Locatie:
Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg

Weddingplanner/ ceremoniemeester:
Eva Bloot
info@loveandberries.nl
06 5120 6646
Direct contact opnemen