Zsa Zsa Zsu

En dan hangt ie op zolder…

Je hebt een geweldige dag gehad! Alles is precies zo verlopen zoals je vooraf had gepland (en anders heeft die geweldige weddingplanner van Love&Berries het opgelost voordat je er erg in had); jullie zagen er stralend uit, alles was gezellig en het feest was de ultieme afsluiting van de Beste Bruiloft Ever.

In de hotelkamer moet je dan toch echt je more-than-fabulous jurk uittrekken, voordat jullie samen nog even in bad gaan. Om de jurk goed aan te trekken, heeft je moeder een hele studie moeten volgen, maar het uittrekken wordt zonder pardon door je partner gedaan en de jurk belandt ergens over de rand van een bankje of stoel.

The day after genieten jullie van een heerlijk ontbijtje en dan is het hoofdstuk van jullie bruiloft toch wel echt ten einde. De hotelkamer moet worden uitgecheckt en jouw jurk wordt in haar hoes gepropt. Natuurlijk ligt de eerste focus nu op de huwelijksreis en verdwijnt de rest van de wereld naar de achtergrond.

Uiteindelijk heb je je jurk naar de stomerij gebracht en ga je haar weer ophalen. Je probeert haar weer zo voorzichtig mogelijk op de achterbank te leggen en zonder te kreuken op zolder aan de zijkant van de oude kledingkast met winterkleren op te hangen. En daar hangt ze dan…

Wat zonde!! Ze heeft een flinke hap uit je bruiloftsbudget genomen, maar gaf je het gevoel dat je de mooiste vrouw op aarde bent! En dan mag je haar maar 1 dag aan….
Dat vinden we bij Love&Berries meer dan zonde en daarom organiseren wij regelmatig styled fotoshoots, zodat je de kans krijgt om je eigen trouwjurk nog eens aan te trekken en dat gevoel opnieuw te ervaren. En dan houd je daar ook nog eens Fashionable Faboulous Foto’s aan over.

Kijk op styled shoots voor meer informatie of om je direct in te schrijven!