Zsa Zsa Zsu

Jij bent de bruid

Je bent verloofd!!
Vriendlief is op 1 knie gegaan en heeft de Vraag der Vragen gesteld en jij hebt volmondig ‘JA’ gezegd. Het nieuwste hoofdstuk in jullie verhaal is begonnen.

Natuurlijk is de vraag niet helemaal uit de lucht komen vallen. Stiekem had je al het gevoel dat het tijd is voor de volgende stap en dat jullie daar allebei aan toe zijn. Het hoe en waar was een heerlijke verrassing en nu kan het spektakel eindelijk beginnen; het plannen van je bruiloft.

Je bent een zelfverzekerde vrouw, je weet wat je wilt en je bereidt je voor op de dag van je leven. Je zoekt inspiratie, leest artikelen, pint plaatjes, maakt moodboards en stelt lijstjes op. Lijstjes van potentiële locaties, to-do lijstjes en maakt een begin aan een dagindeling. Ergens ben je je wel bewust van het feit dat een budget opstellen heel verstandig zou zijn, maar je hebt geen flauw idee wat je waarvoor moet incalculeren. Dat komt gaandeweg nog wel.

Je had al eens gekeken naar SYTTD, maar nu kijk je er met heel andere ogen naar. Je onthoudt de merken die je aanspreken, die ga je volgen op social media. Je kijkt naar de schillende figuren en welke pasvorm het best bij hen past. Je bedenkt wie je als entourage wil meenemen, aan wiens mening je waarde hecht en die weet wat bij jou past.

Oh ja, je moet ook nog even rekening houden met de prijs van je jurk. Dat is toch iets meer dan je in eerste instantie dacht, maar dat komt wel goed. Dan schuif je in het budget of komt het totaal íétsje hoger uit. Stiekem hoop je natuurlijk dat Gaston of Winston ineens voor je deur staat, maar de bruiloft van je dromen is binnen handbereik!

Dan is de volgende stap kijken of alles een beetje bij elkaar past; de dagindeling met de locatie(s) en de jurk.
Al die verschillende decoraties die je leuk vindt, zijn lastig om tot 1 geheel te maken of kun je niet op de locatie gebruiken. Wat moet je allemaal in welk tijdsbestek regelen en waar ga je al die tijd vandaan halen? Welke afspraken heb je al gemaakt en vastgelegd, wat is er al aanbetaald en wat moet er nog worden betaald?

Ok, wellicht is het handig als je iemand vraagt om je te helpen een bij elkaar passend geheel te maken van al je geweldige ideeën, het budget te bewaken en overzicht te houden.

Gelukkig ben je hier op de juiste website!! Dus neem snel contact op 🙂